2 tervislikku retsepti vastlapäevaks – Erik Orgu blogi logo-est-cleanev100_whiteicon_authoricon_blogicon_calendaricon_carbsicon_check-checkedicon_nav_menuicon_fatsicon_fibericon-leaveicon_menuicon-menuicon_proteinicon-recipesicon_nav_shoppingicon-sugaricon-tentpoles-eyeglassesicon-tentpoles-hearticon-tentpoles-loseweight-2icon-tentpoles-thumbsupicon_timerdietless-cropped-cleanlogo-est-cleanlogo-est-with-bylineArtboard 2swipetap-lefttap-right

2 tervislikku retsepti vastlapäevaks

  • 13. veebruar 2018
  • Erik Orgu

Vastlapäev tähendab kolme asja: kiiret ja pikka liugu (sel aastal on lund eriti luksuslikult!), hernesuppi ja vastlakuklit!

Kuna aga Sinu jaoks on tervislik toitumine normaalne elu osa (mitte järjekordne dieet) ja Sa soovid püsida õigel kursil ning võtta kaalust alla, siis pakun Sulle omalt poolt selleks igati salendavad, maitsvad ja lihtsad tervislikud retseptid klassikalistest vastlapäevaroogadest.

Kui Sul pole veel liitumist, siis liitu kohe ja kasuta sooduskoodi VASTLAPÄEV, millega saad minu toitumiskava 33% soodsamalt, hind alates 7,26€/kuu. Pakkumine kehtib kuni 13.02.

Hõrk herne-spinatisupp

See supp on minu toitumiskava osa ja valmib sama kiiresti nagu üks kiire liug! Kogusest piisab ühele sööjale.

Koostisosad

  • 150-200g külmutatud herneid
  • peotäis värsket spinatit
  • 30g peekonit/suitsusinki/suitsukala
  • natuke porgandit ja valget sibulat
  • 1 spl hapukoort
  • soola
  • musta pipart
  • vett

Valmistamisõpetus:

  1. Pane külmutatud herned veega potti ja lisa natuke soola, kuumuta keemiseni ning lase tasasel tulel 2-3 minutit keeda. Senikaua tükelda porgand, sibul ja peekon.
  2. Prae peekonit pannil 3 minutit ning seejärel lisa porgand ja sibul ning prae edasi 2-3 minutit (kui teed supi suitsukalaga, siis prae kookosrasvas 2-3 minutit ainult porgandit ja sibulat).
  3. Püreesta herned ja värske spinat blenderis või saumikseriga, maitsesta soola ja musta pipraga.
  4. Vala herne-spinati püree supikaussi ning aseta peale porgandilaastud, sibulakettad ja valitud valguallikas, serveeri hapukoorega.

Mulle maitseb! Kuidas Sulle?


Kreemja kattega vastlagalett

Proovi sel aastal midagi uut vastlakuklite asemel. Pakun Sulle välja tervislikuma alternatiivi vastlakuklitele - vastlagaletid! :-)

Koostisosad

  • Riisigaletid
  • 50g 5% kohupiim
  • 100g vahukoor 35%
  • 1 tl mett (kreemi jaoks)
  • 1-2tl mett (jõhvikamoosi jaoks)
  • 1-2tl sidrunimahla (kreemi jaoks)
  • 1-2tl sidrunimahla (jõhvikamoosi jaoks)
  • Vanilje, maitse järgi
  • 50g külmutatud jõhvikaid

Kreemi valmistamine:

  1. Vahusta vahukoor ja sega kohupiimaga
  2. Kui segu on valmis siis lisa mesi, sidrunimahl, vanilje
  3. Sega kreem hoolikalt läbi, et maitsed seguneksid.

Jõhvikamoosi valmistamine

  1. Pane külmutatud jõhvikad 20 sekundiks kuuma vette
  2. Kurna jõhvikad
  3. Purusta jõhvikad saumiksriga, lisades mett ja sidrunimahla maitse järgi.

Serveeri kreem ja moos riisigaletil. Head nautimist!

Sinu toitumisnõustaja
Erik Orgu


Täpselt nii lihtsad, maitsvad ja kiired retseptid on minu salendavas toitumiskavas, kus saad luua endale sobiva nädala menüü ja süüa soovi korral süütundeta vaid magusaid roogasid.

Sul ei ole veel liitumist? Liitu kohe, kasutades sooduskoodi VASTLAPÄEV ja saad kava 33% soodsamalt, hind alates 7,26€/kuu. Pakkumine kehtib kuni 13.02.

Kasuta välkpakkumist -70% ja võid võita Baltesti köögi väärtusega 3500 €!

Kui Sa pole suveks valmis ihu ega hingega, siis nüüd on tõesti viimane aeg alustada ning tunda end suvel õnnelikuma ja tervemana! Minu toitumiskava kasutajad võtavad maha 1 kg nädalas ja suveni on vaid 11 nädalat. ;-)

Superpakkumisi jagub vaid 162 inimesele, nii et kiirusta! Kampaania kestab kuni 19.04 kell 23.59!

Liitu, salene ja võida (-70%)

Kasuta välkpakkumist -70% ja võid võita Baltesti köögi väärtusega 3500 €!

Kui Sa pole suveks valmis ihu ega hingega, siis nüüd on tõesti viimane aeg alustada ning tunda end suvel õnnelikuma ja tervemana! Minu toitumiskava kasutajad võtavad maha 1 kg nädalas ja suveni on vaid 11 nädalat. ;-)

Superpakkumisi jagub vaid 162 inimesele, nii et kiirusta! Kampaania kestab kuni 19.04 kell 23.59!

Liitu, salene ja võida (-70%)

Minu toitumiskava on Eesti parim:

Teadlased kiidavad

Teadlaste sõnul aitavad minu tervislikud retseptid kaalust alla võtta, sest väheneb ülekaaluga seostatud bakterite hulk soolestikus.

Kaota ülekilo nädalas

Minu toitumiskava on aidanud eestlastelt kokku kaotada rohkem kui 500 000 kg liigset kehakaalu.

Personaalne

Minu toitumiskava arvestab Sinu füüsilisi näitajaid ja maitseeelistusi ning vajadusel olen ma sõnumi kaugusel.

Maitsev, kiire ja lihtne

Tuhanded kasutajad hindavad minu toite 5-palli skaalal hindega 4,7. Toidud valmivad kiiresti tänu lihtsatele retseptidele.

Soodne

Sul on võimalik valida retsepte hinna järgi.

Sobib kogu perele

Saad lisada tervislikku toitumiskavasse kogu pere tasuta.

Kas oled valmis proovima elumuutvat toitumiskava?

Kes meist ei tahaks enamat: rohkem energiat, teravamat pead või saledamat keha. Saavutad selle Eesti vaieldamatult parima toitumiskavaga. Püsivalt.

Proovi tasuta!
Eriku portree

Rõõm tutvuda!

Toitumisnõustaja Erik Orgu on sulle toeks oma toitumise muutmise teekonnal. Erik on selleks koostanud sadu maitsvaid ja lihtsaid retsepte.

Räägi mulle endast

Esmalt räägi meile endast ja oma toitumis- ja liikumisharjumustest.

Üks hetk, laen... Loader

Blog article

Stress saab alguse füüsilisest pingest

  • 12. veebruar 2019
  • Erik Orgu

Enamus inimesi, kes minu poole pöörduvad on üht või teist moodi hätta sattunud, aga lõpuks on kõigil üks ja sama mure- stress ja see kõik saab alguse sinu kehast.

Blog article

TASUTA RETSEPT: verivorstid jõhvika-apelsini dipiga

  • 13. detsember 2018
  • Erik Orgu

Jõulud on jagamise aeg! Kingin sulle sel pühadeajal oma imemaitsva verivorstide retsepti.

Blog article

TASUTA RETSEPT: Verivorsti-peekoni võileib

  • 12. detsember 2018
  • Erik Orgu

Jõulud on jagamise aeg! Kingin sulle sel pühadeajal oma imemaitsva verivorsti-peekoni võileiva retsepti.