Tere kallis huviline,

Personaaltreener Erik Orgu
Toit ja toidu valmistamine on minu elus alati olnud tähtsal kohal- alates lapsepõlvest kuni tänase päevani välja.

Lapsena köögis katsetades ei teadnud ma tervislikkusest veel midagi ning tegin toite, mis olid piisavalt lihtsad ja samaaegselt maitsvad. Olin kõigest 6-aastane kui valmistasin nädalavahetustel oma emale ja endale hommikusööke ja ka teisi roogasid. Ema kiitis ja mul oli hea meel!

Aegamööda muutusid minu valmistatud toidud mitmekülgsemaks ja olin saanud juurde teadmisi tervisliku toidu põhitõdedest ning asusin seda enda peal katsetama. Kokkasin suure rõõmuga oma perele ja sõpradele, sest see oli ja on siiani minu armastatud hobi.

Teismelisena võtsin vastu otsuse, et minust saab professionaalne kokk.

Suurest soovist tervisliku toidu ja inimese keha kohta rohkem teada saada, alustasin õpinguid toitumisnõustaja ja treeneri ameti saamiseks. Selle käigus muutusid minu tavapärased retseptid veelgi tervislikumaks ja samas oli neis rohkem maitset.

Nüüdseks olen juba kümme aastat töötanud toitumisspetsialisti ja treenerina rahvusvahelisel tasemel. Aastate pikkune kogemus on mulle kinnitanud, et söödav toit võib olla Sinu parim sõber ja abiline või suurim vaenlane.

Olen lõpetanud Tallinna Teeninduskooli kulinaaria erialal ning Londonis Premier Training International personaaltreeneri kolmanda taseme ning toitumisnõustaja erialad.

Premiere Training International tunnistused:

Olen töötanud Tallinnas hotellides Radisson ja Viru, Pirita Jahtklubis ning olnud Nimeta Baari peakokk. Londonis töötasin linna parimas Mehhiko restoranide ketis Cafe Pasifico sous chef  ametikohal ning nooblis Aasia restoranis Bam-Bou chef de partie ametikohal. Personaaltreeneri ning toitumisnõustajana olen töötanud Londonis Kensington Green Fitness keskuses.

Erikorgu.ee näitab Sulle, kuidas valmistada maitsvat toitu, mis on sõbraks ning abimeheks terve ja saleda keha saavutamisel.

Sinu tervise heaks,
Erik Orgu