Erik Orgu ürdileib - vähem süsivesikuid ja lisatud suhkruta logo-est-cleanev100_whiteicon_authoricon_blogicon_calendaricon_carbsicon_check-checkedicon_nav_menuicon_fatsicon_fibericon-leaveicon_menuicon-menuicon_proteinicon-recipesicon_nav_shoppingicon-sugaricon-tentpoles-eyeglassesicon-tentpoles-hearticon-tentpoles-loseweight-2icon-tentpoles-thumbsupicon_timerdietless-cropped-cleanlogo-est-cleanlogo-est-with-bylineArtboard 2swipetap-lefttap-right

Erik Orgu ürdileib

Eriku portree

Rõõm tutvuda!

Toitumisnõustaja Erik Orgu on sulle toeks oma toitumise muutmise teekonnal. Erik on selleks koostanud sadu maitsvaid ja lihtsaid retsepte.

Räägi mulle endast

Esmalt räägi meile endast ja oma toitumis- ja liikumisharjumustest.

Üks hetk, laen... Loader

Erik Orgu ürdileib

Kui Sulle meeldib süüa leiba ja hoida samal ajal kehakaalu kontrolli all, siis soovitan just oma ürdileiba, sest selles on 40% vähem süsivesikuid kui teistes leibades ja see sisaldab ainult looduslikult esinevaid suhkruid.

Tahan leiba!

Erik Orgu ürdileib

Vähem süsivesikuid

Rikkalikult kiudaineid

Lisatud suhkruta
Tahan leiba!

Miks on minu leib unikaalne?

Tehtud koos teadlastega

Erik Orgu ürdileiva retsepti väljatöötamises osalesid Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teadurid.

Vähem süsivesikuid

Süsivesikud annavad organismile vajalikku energiat ja hoiavad seedesüsteemi korras, kuid enamik inimesi on ülekaalulised eelkõige lisatud suhkru tõttu. Seetõttu olen ma oma leivas vähendanud süsivesikuid just lisatud suhkru välja jätmisega.

Rikkalikult kiudaineid

Piisav ja mitmekesine kiudainete hulk toidus aitab kaasa ideaalkaalu hoidmisele. Samuti hoiab see kõhu täis ning vähendab näksimise ja ülesöömise riski. See on põhjus, miks minu leivas on rikkalikult kiudaineid.

Lisatud suhkruta

Suhkrut saab ja peabki vähem tarbima! Ka Tervise Arengu Instituut soovitab vähendada ennekõike nende toitude söömist, mis sisaldavad lisatud suhkrut. Just sel põhjusel on minu leivas ainult looduslikult esinevad suhkrud.

Koostisosad:

Rukkikroovjahu, rukkitäisterajahu, joogivesi, täistera kaerajahu, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, linaseemned, rukkilinnas, paksendajad: inuliin, tsitruskiud, ürdid 1,7% (petersell, küüslauk, tüümian) meresool.

Valmistaja:

Erik Orgu ürdileiba ja kohupiimakooki valmistab Põlvas tegutsev Lõuna Pagarid. AS Lõuna Pagarid on Eesti kapitalil põhinev pika ajalooga Põlvamaa tootmisttevõte, mille põhitegevusalaks on pagari- ja kondiitritoodete valmistamine ja turustamine.

100 g toodet sisaldab keskmiselt:

Energiasisaldus 940 kj/225 kcal
Rasvad 7,92 g
…millest küllastunud rasvhappeid 0.94 g
Süsivesikuid 22,2 g
…millest suhkruid 1,17
Kiudaineid 16,1 g
Valgud 8.28 g
Sool 1,23 g

Minu leiva leiad hästivarustatud poodidest

Söö leiba kasvõi iga päev!

Kui Sa sööd ära pool pätsi leiba ja määrid peale rikkalikult võid, siis võid olla ka kindel, et rohkem Sa sel päeval süüa ei tohi, muidu võtad kaalus juurde, sest päevane kalorite hulk on täis.

Minu toitumiskava jälgides võid aga leiba süüa kasvõi iga päev ning kaotada üleliigset kehakaalu, sest ma panen Sulle kokku personaalse menüü, kus on Sinu organismile vajalikud kogused välja arvutatud.

Nende maitsvate ja lihtsate toitude valmistamisõpetus ning Sinu personaalsed kogused on minu salendavas toitumiskavas. Pane kava proovile! Kaota 1-2 kilo juba esimesel nädalal - liitu kohe!

Oled suur magusasõber?

Kui Sa tahad süüa magusat ja hoida samal ajal kehakaalu kontrolli all, siis on Sinu jaoks parim lahendus minu kohupiimakook vaarikate ja mustsõstardega. Kliki alloleval nupul ja uuri lähemalt!

Tahan kooki!

Erik Orgu kohupiimakook

Valgu-
allikas

Vähem rasva

Kiudaine-
allikas

Vähem süsivesikuid
Tahan kooki!

Eriku leiva valmimist toetasid EAS ja ERF

Projekti nimetus: Projekt nr EU51785. Suhkruvaba leib Eesmärk: Suhkruvaba ja kõrge kiudaine sisaldusega leiva tootmine. Tulemus: Uue ja tervisliku toote kaubandusse jõudmine.

Projekti rahastati Euroopa Regionaalarengu Fondi toetusest. Toetuse summa: 3940 eurot. Projekt valmis Dietless OÜ ja Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse (TFTAK) koostöös. Aitäh, EAS ja Euroopa Regionaalarengu Fond!

Euroopa Regionaalarengu Fondi logomärgid