Minu ema tegi mind selliseks! – Erik Orgu blogi logo-est-cleanev100_whiteicon_authoricon_blogicon_calendaricon_carbsicon_check-checkedicon_nav_menuicon_fatsicon_fibericon-leaveicon_menuicon-menuicon_proteinicon-recipesicon_nav_shoppingicon-sugaricon-tentpoles-eyeglassesicon-tentpoles-hearticon-tentpoles-loseweight-2icon-tentpoles-thumbsupicon_timerdietless-cropped-cleanlogo-est-cleanlogo-est-with-bylineArtboard 2swipetap-lefttap-right

Minu ema tegi mind selliseks!

 • 12. mai 2020
 • Erik Orgu

Emadepäeval lõunasöögi lauas oma emaga vesteldes taipasin, et ma pole sündinud selliseks, nagu ma praegu olen, vaid mu ema tegi mind selliseks, kes ma olen ja olen tänulik, sest olen õnnelik. :)

Aastaid olen rääkinud, et ühel hetkel 6-aastaselt hakkasin ise pannkooke ja hommikusöögi võileibasid tegema ning teismelisena tutvusin spordiajakirjade ning foorumitega, mis mulle teadmisi andsid – see kõik oli nii ja on mind palju aidanud, aga… Ma räägin teile sellest, mida tegi mu ema. :)

 • Kui ma olin vist noorem, kui 6-aastane, siis soovis ta iga nädalavahetus, et ma teeksin meile hommikusöögiks soojasid võileibasid – sai/leib, sink ja juust ning salat kõrvale. Ma tegin seda aastaid ja praegugi on sama hommikusöök mu valik pea iga hommik.

croque madame

 • Kuna olin lapsena pisut ülekaaluline, siis hoidis mu ema mul silma peal ning me katsetasime erinevaid dieete, et kaalu kontrolli all hoida – need polnud mulle väga meeldivad, kui aus olla, aga kaal oli kontrolli all ja kui sain vanemaks, siis tegin seda juba automaatselt.
 • Lapsena olin pisut laisk, aga mu ema ei lubanud mul laiselda, kui oli suvi, siis kihutas ta mu välja mängima või rattaga sõitma ning talvel tuli suusad alla panna või kelgutama minna – kogu aeg niisama passimine oli keelatud! :D

Kui nüüd vaadata neid kolme punkti, siis on ilmselge, miks ma olen toitumisnõustaja – tänu oma emale. :) :) :)

Kui oled juba ema-isa või pole sa veel sinna jõudnud, siis tea, et väga noores eas hakkavad kujunema lapse harjumused ja teadmised. Mina ja mu ema oleme õnnelikud, tema on õnnestunud emana – kasvatades poja, kes on õnnelik ning mina olen õnnelik, sest mu ema on mulle andnud hea stardi edukaks eluks. :)

Sinust ega su lapsest ei pea saama edukas toitumisnõustaja, kuid edukas toitujad võiksid sina ja su laps küll olla, sest hea vorm ja hea enesetunne võtab maha väga palju stressi!

Mina ja mu toitumiskava oleme sinu teejuhiks kireval toitumise maastikul.

Liitu kohe soodushinnaga €9.90 ja õnnetunne valdab sind. ;)

Eripakkumine lugejale

Tore, et lugesid blogi läbi, loodan, et said kasulikku infot ja inspiratsiooni. Tänutäheks annan Sulle võimaluse liituda HÕBE või KULD paketiga 10% soodsamalt :). Kiirusta, parem vorm ja enesetunne ootab!

Liitu hõbedaga Liitu kullaga

Eripakkumine lugejale

Tore, et lugesid blogi läbi, loodan, et said kasulikku infot ja inspiratsiooni. Tänutäheks annan Sulle võimaluse liituda HÕBE või KULD paketiga 10% soodsamalt :). Kiirusta, parem vorm ja enesetunne ootab!

Liitu hõbedaga Liitu kullaga

Minu toitumiskava on Eesti parim:

Teadlased kiidavad

Teadlaste sõnul aitavad minu tervislikud retseptid kaalust alla võtta, sest väheneb ülekaaluga seostatud bakterite hulk soolestikus.

Kaota ülekilo nädalas

Minu toitumiskava on aidanud eestlastelt kokku kaotada rohkem kui 500 000 kg liigset kehakaalu.

Personaalne

Minu toitumiskava arvestab Sinu füüsilisi näitajaid ja maitseeelistusi ning vajadusel olen ma sõnumi kaugusel.

Maitsev, kiire ja lihtne

Tuhanded kasutajad hindavad minu toite 5-palli skaalal hindega 4,7. Toidud valmivad kiiresti tänu lihtsatele retseptidele.

Soodne

Sul on võimalik valida retsepte hinna järgi.

Sobib kogu perele

Saad lisada tervislikku toitumiskavasse kogu pere tasuta.

Kas oled valmis proovima elumuutvat toitumiskava?

Kes meist ei tahaks enamat: rohkem energiat, teravamat pead või saledamat keha. Saavutad selle Eesti vaieldamatult parima toitumiskavaga. Püsivalt.

Proovi tasuta!
Eriku portree

Rõõm tutvuda!

Toitumisnõustaja Erik Orgu on sulle toeks oma toitumise muutmise teekonnal. Erik on selleks koostanud sadu maitsvaid ja lihtsaid retsepte.

Räägi mulle endast

Esmalt räägi meile endast ja oma toitumis- ja liikumisharjumustest.

Üks hetk, laen... Loader

Blog article

Mis määrab kaalulanguse kiiruse?

 • 9.04.2021
 • Erik Orgu

Olen saanud sel nädalal mitmelt inimeselt pealkirjaks oleva küsimuse ja usun, et ka sul võib see küsimus mõttes olla ning arvan, et sul oleks hea teada vastust.

Blog article

10 märki, mis kinnitavad, et vajad mu toitumiskava!

 • 3.04.2021
 • Erik Orgu

Viimastel kuudel on minu poole pöördunud paljud inimesed sooviga saada toitumisalast abi, aga nende eesmärgid on küllaltki erinevad.  Loe edasi ja säästad oma aega, närve ning raha!

Blog article

Hea une toidud!

 • 28.03.2021
 • Erik Orgu

Praegusel pingelisel ajal pöördutakse minu poole murega - uinuda on raske või unekvaliteet on halb! Tegelikult on tegu tõsise asjaga, sest ebakvaliteetne uni mõjub halvasti immuunsüsteemile, isudele, vaimsele tervisele ja energiatasemele!