TASUTA RETSEPT: Banoffee maius – Erik Orgu blogi logo-est-cleanev100_whiteicon_authoricon_blogicon_calendaricon_carbsicon_check-checkedicon_nav_menuicon_fatsicon_fibericon-leaveicon_menuicon-menuicon_proteinicon-recipesicon_nav_shoppingicon-sugaricon-tentpoles-eyeglassesicon-tentpoles-hearticon-tentpoles-loseweight-2icon-tentpoles-thumbsupicon_timerdietless-cropped-cleanlogo-est-cleanlogo-est-with-bylineArtboard 2swipetap-lefttap-right

TASUTA RETSEPT: Banoffee maius

  • 09. detsember
  • Erik Orgu

Karamell:

  1. Valmista mandlivõi, selleks rösti mandleid ahjus 180 kraadi juures 10 minutit ja siis jahvata köögikombainis või blenderis, kuni mass muutub kreemjaks. NB! soovitan teha suurem kogus mandlivõid korraga, nt 500g, sest mandlivõi säilib väga kaua.
  2. Sega 35g mandlivõi, 65g datlite köögikombainis, 15g vahtrasiirupiga, 2 spl kookosrasvaga, soola ja vaniljega blenderis või saumiksriga ühtlaseks massiks.
  3. Kasuta 1-2 sl ühe toidukorra või ühe inimese kohta.

Valmistamisõpetus

  1. Valmista karamell.
  2. Viiluta banaan ja sega skyri ja meega, maitsesta toorkakaoga.
  3. Rösti pannil kaerahelbeid ja mandleid kuni kaerahelbed on kuldpruunid, maitsesta kaneeliga.
  4. Pane kausi põhja skyri ja banaani segu, siis röstitud kaerahelbed ja mandlid ning kõige peale karamell.

Koostisosad

  • 160 g Farmi köögi skyri
  • 35 g mandlivõid
  • 15 g vahtrasiirupit
  • 25 g kaerahelbeid
  • 1 tl mett
  • 20 g mandleid Pähklinäpp
  • 2 tl kookosõli
  • 65 g kuivatatud datleid Pähklinäpp
  • 65 g banaani

Maitsestamiseks

  • Sool Santa Maria
  • Kaneel Santa Maria
  • Toorkakao
  • Vaniljekaun Santa Maria

Eripakkumine lugejale

Tore, et lugesid blogi läbi, loodan, et said kasulikku infot ja inspiratsiooni. Tänutäheks annan Sulle võimaluse liituda HÕBE või KULD paketiga 10% soodsamalt :). Kiirusta, parem vorm ja enesetunne ootab!

Liitu hõbedaga Liitu kullaga

Eripakkumine lugejale

Tore, et lugesid blogi läbi, loodan, et said kasulikku infot ja inspiratsiooni. Tänutäheks annan Sulle võimaluse liituda HÕBE või KULD paketiga 10% soodsamalt :). Kiirusta, parem vorm ja enesetunne ootab!

Liitu hõbedaga Liitu kullaga

Minu toitumiskava on Eesti parim:

Teadlased kiidavad

Teadlaste sõnul aitavad minu tervislikud retseptid kaalust alla võtta, sest väheneb ülekaaluga seostatud bakterite hulk soolestikus.

Kaota ülekilo nädalas

Minu toitumiskava on aidanud eestlastelt kokku kaotada rohkem kui 500 000 kg liigset kehakaalu.

Personaalne

Minu toitumiskava arvestab Sinu füüsilisi näitajaid ja maitseeelistusi ning vajadusel olen ma sõnumi kaugusel.

Maitsev, kiire ja lihtne

Tuhanded kasutajad hindavad minu toite 5-palli skaalal hindega 4,7. Toidud valmivad kiiresti tänu lihtsatele retseptidele.

Soodne

Sul on võimalik valida retsepte hinna järgi.

Sobib kogu perele

Saad lisada tervislikku toitumiskavasse kogu pere tasuta.

Kas oled valmis proovima elumuutvat toitumiskava?

Kes meist ei tahaks enamat: rohkem energiat, teravamat pead või saledamat keha. Saavutad selle Eesti vaieldamatult parima toitumiskavaga. Püsivalt.

Proovi tasuta!
Eriku portree

Rõõm tutvuda!

Toitumisnõustaja Erik Orgu on sulle toeks oma toitumise muutmise teekonnal. Erik on selleks koostanud sadu maitsvaid ja lihtsaid retsepte.

Räägi mulle endast

Esmalt räägi meile endast ja oma toitumis- ja liikumisharjumustest.

Üks hetk, laen... Loader

Blog article

Kui kaua peab tervislikult toituma?

  • 11.02.2021
  • Erik Orgu

Seda küsitakse minult sagedamini, kui ma sooviksin ja mu vastus on järgnev - nii kaua, kuni sa tahad nautida seda, mida tervislik toitumine sulle annab: hea vormi,  hea enesetunde ja parema tervise! Seega otsus on sinu!

Blog article

Kuidas saad aru, et kõht on täis?

  • 9.02.2021
  • Erik Orgu

Kiputakse arvama, et peab kõhu täis sööma, et näljatunne kaoks, aga tegelikult ei ole toidu maht üldse oluline, vaid söömise järgselt toimuvad protsessid on need, mis tekitavad täiskõhutunde. Loe edasi ja saad täpsemalt teada.

Blog article

Teeme juttu Keto dieedist

  • 5.02.2021
  • Erik Orgu

Keto dieet on põhimõtteliselt süsivesikutevaba toitumine, toiduvalik koosneb peamiselt valgu- ja rasvaallikatest ning madala süsivesikusisaldusega taimedest.